Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. május 4.

Van-e élet a pályázatokon túl? – worskhop

avagy hogy szerezzünk adományokat közvetlenül az állampolgároktól?

·  hiszed, hogy a szolgáltatásaidért sokan szívesen fizetnének?
·  megvalósítasz olyan programokat, amelyek költségigénye nem túl magas?
·  szeretnél közvetlenül az állampolgároktól, konkrét célokra adományt gyűjteni?
·  nem hiszed, hogy egy civil szervezetnek csak pályázatokból kell biztosítania a működését?

Akkor ne hagyd ki a június 1-jén megrendezésre kerülő műhelynapot, ahol megismerkedhetsz a közösségi adományozás és az adományért nyújtott szolgáltatások létrehozásának és „eladásának” fő szempontjaival és eszközeivel!

Az NCTA workshopot szervez Budapesten általa támogatott projekteket megvalósító civil szervezetek képviselői számára. A résztvevők számára étkezést, a Budapestnél 50 km-nél távolabbról érkezőknek utazási támogatást nyújt. A nap folyamán nem csak jó példák megismerésére lesz alkalmad, de arra is, hogy végig gondold, hogy a ti tevékenységeitek közül, mi lehet alkalmas közösségi adományozásra, vagy bevételek generálására.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2016. május 18. 18h. – A résztvevők száma korlátozott, így túljelentkezés esetén a korábbi jelentkezők előnyt élveznek.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz, melynek kitöltése 10-15 percet vesz igénybe: Kérdőív

További kérdések kapcsán fordulj Illés Martonhoz, az illes.marton@autonomia.hu címen!

A forrás a Norvég Civil Támogatási Alap, melynek honlapja az alábbi linkre kattintva érhető el: https://norvegcivilalap.hu/