Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. június 7.

#AskNavracsics - vitafórum az ifjúsági önkéntesség kapcsán

Navracsics Tibor az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa szeretné, hogy minél több fiatal váljon a közösség aktív szereplőjévé az önkéntesség által és más tevékenységeken keresztül.  A Biztos a közelmúltban elindított egy a fiatalokra összpontosító online és személyes konzultációs folyamatot, melynek következő állomásaként most TITEKET, fiatalokat szeretne meghallgatni a fenti témában.

A szakmai program keretében a Biztos olyan ötleteket és véleményeket szeretne hallani tőletek, melyek könnyebbé tehetik szerepvállalásotokat a közösségen belül. A megfogalmazódott gondolatok hatással lesznek a jövőbeni politikák és gyakorlatuk alakulására európai és nemzeti szinteken.

A szakmai programra 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.

Az esemény 2016. június 17-én kerül megrendezésre Budapesten. A program 09:00-13:00 között zajlik majd, melynek utolsó órájában Navracsics Tibor Biztos személyesen is jelen lesz. A rendezvénynek a MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)  Kupola terme ad otthont. Az épület teljes egészében akadálymentes.

A részvétel ingyenes, a résztvevők utazási költségeit (Magyarország területén belül) az Európai Bizottság fedezi. Frissítőket és ebédet a rendezvény keretében biztosítunk.

Technikai információ: Miután részvételedet megerősítettük, kérjük, hogy a rendezvényre történő utazásodat a lehető leghamarabb biztosítsd, majd az utazás költségeiről kiállított számla/nyugta minden példányát őrizd meg! – A költségek megtérítését a Bizottság nevében a rendezvény lebonyolításával megbízott partner (Ecorys UK) fogja intézni. Az utazás költségeit csak az eredeti dokumentumok (jegyek) bemutatásával tudjuk megtéríteni.

A konferencia magyar nyelven zajlik, de elérhető lesz angol nyelvre történő tolmácsolás.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken keresztül megtehetsz:

Mivel a helyek száma korlátozott, a részvétel a regisztráció sorrendjében történik. Az Európai Bizottság a részvételi jelentkezés elbírálásának jogát fenntartja magának.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a rendezvényre való regisztrációval beleegyezel – ha kiskorú vagy, a törvényes képviselőd beleegyezik – abba, hogy az Európai Bizottság a rendezvény alatt készült fotókat –, melyeken többek közt te is szerepelsz – bármely médiában korlátok nélkül felhasználja az Európai intézmények és az Európai Unió múlt-, jelen- és jövőbeni tevékenységeinek és projektjeinek reklámozása céljából.
  
Kérdés esetén kérjük, vedd fel a kapcsolatot Varró Gáborral - varrog@ecorys.hu!

VÁRJUK JELENTKEZÉSEDET!

Az Oktatási és Kulturális Főigazgatóság (DG EAC) az Európai Unió oktatás-, kultúr-, ifjúság-, nyelv- és sportpolitikáért felelős végrehajtó hatalma, mely számos projektet és programot támogat, mint például a Kreatív Európa és az Erasmus+. A terület vezetője Navracsics Tibor Biztos és Martin Reicherts Főigazgató.

EURÓPAI BIZOTTSÁG

A cikk forrása az onkentes.hu, mely elérhető a következő linkre kattintva: